Tekintse meg csomagjainkat!

Szervezete optimális működésére törekszik? Szebb haj és bőr a cél? Regenerálódna a hétvégi móka után? Infúziós koktéljaink számos problémára nyújtanak megoldást. Válogasson kedvére és válassza azt, amire a testének éppen a legnagyobb szüksége van!

QUICK Energy

Holnap van A Nagy Nap? De kimerült és fáradt? Ez a koktél előzetes laborvizsgálatok nélkül, gyorsan segít feltölteni az energiaraktárakat.

Holnap van A Nagy Nap? De kimerült és fáradt? Ez a koktél előzetes laborvizsgálatok nélkül, gyorsan segít feltölteni az energiaraktárakat.

Szolgáltatás ára:

25 000 Ft / alkalom

QUICK Detox

Másnaposság? Ez egy előzetes laborvizsgálat nélkül is igényelhető koktél másnaposság jellemző tüneteinek enyhítésére, megszűntetésére.

Másnaposság? Ez egy előzetes laborvizsgálat nélkül is igényelhető koktél másnaposság jellemző tüneteinek enyhítésére, megszűntetésére.

Szolgáltatás ára:

25 000 Ft / alkalom

Nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása az átmulatott éjszakát követő napon jó eséllyel okozza a másnaposság néven emlegetett „színes” tünetegyüttest, fejfájással, szédüléssel, émelygéssel, remegéssel, levertséggel, kimerültség érzettel, szorongással, szapora szívdobogással és egyéb jellemző tünetekkel.

A másnaposság tünetei több, egymással párhuzamosan előálló okokra vezethetők vissza. Ilyenek többek között a dehidratáció, az alkohol eliminációjához szükséges élettani folyamatok fokozott vitamin- és ásványianyag-felhasználása, az alkohol lebontása során képződő acetaldehid toxikus hatása, a fokozott szabadgyökterhelés, vagy épp a jellemzően előálló hipoglikémia és a rossz minőségű alvás.

A másnaposság multifaktoriális háttere miatt ezért az egyetlen módszer a tünetek biztos elkerülésére az alkohol kerülése. A jellemző tünetek és mellékhatások azonban enyhíthetők a hidratáció és a kritikus mikrotápanyagok szintjeinek rendezésével.

TUDTA?

A nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztására jellemző tünetek és mellékhatások pontos okai nem teljes mértékben feltártak, azonban bizonyos, egymással párhuzamosan előálló okok szerepe mindenképpen kiemelendő lehet. Ilyen többek között a dehidratáció, az alkohol ugyanis erőteljes vízhajtó hatással rendelkezik, fokozva a kulcselektrolitok vese által történő kiválasztását és kiürítését.

A fenti „veszteségek” mellett az alkohol eliminációja érdekében zajló anyagcserefolyamatok is jelentős mértékben fokozzák a szervezet vitamin- és ásványianyag-felhasználását, rontva a szervezet általi felszívódási és tárolási kapacitásokat. Csupán egy alkohol fogyasztással tarkított éjszaka nyomán előálló C-vitamin, B-vitamin, magnézium, kálium, cink hiányok jelentős mértékben fokozzák a fáradtságérzetet, levertséget, a másnaposságra jellemző egyéb tünetek megjelenésével, mint a fejfájás és szédülés.

Mindezeken túl a kapcsolódó anyagcsere folyamatok során az alkohol a májba kerül, ahol erősen toxikus acetaldehid keletkezik, mely ugyan tovább alakul ecetsavvá, de a szervezet átalakító kapacitásainak függvényében (mely nem kis mértékben a szervezet mikroelem ellátottságától is függ) a szervezetben még nem metabolizálódott acetaldehid hosszabb, vagy rövidebb ideg mérgezi sejtjeinket és a másnaposság tüneteinek jelentős részéért okolható.

A megfelelően összeállított mikrotápanyag kiegészítés, különösen a gyors, biztos „lökésterápia” lehetőségét biztosító infúziós eljárások hatékony eszközt kínálnak a fentiek rendezésében, a fokozottan ürülő tápanyagok pótlásában, és az eliminációs folyamatok gyorsításában.

„HANGOVER / AFTER-PARTY”

koktélunk célja, hogy kezelje az alkohol okozta dehidratációt, rendezze azon kritikus mikroelemek szervezetbeni szintjeit, melyek az alkoholfogyasztás következtében jelentős mértékben ürülnek ki testünkből, így felelősek a másnaposság tüneteiének kialakulásában és azok intenzitásában.

Athletic Performance

Okostöltő a testnek! - A sportteljesítmény, a regenerációs-, adaptációs folyamatok, és fejlődés támogatása, sérülések, és fejlődési „platók” elkerülése történik, ha ezt a koktélt választja!

Okostöltő a testnek! - A sportteljesítmény, a regenerációs-, adaptációs folyamatok, és fejlődés támogatása, sérülések, és fejlődési „platók” elkerülése történik, ha ezt a koktélt választja!

Szolgáltatás ára:

28 000 Ft / alkalom

A magasszintű sportteljesítmény alapvető feltétele a magas intenzitású, célzott edzésmunka, mely a szervezet gyakorlatilag minden működési szintjén fiziológiai adaptációt indít. Hosszútávon is fenntartható, kiemelkedő teljesítményt és edzésadaptációt azonban csak akkor várhatunk, ha ahhoz az edzésmunkát mind mennyiségi, mind minőségi oldalról kiszolgáló, és a fejlődést, azaz edzésadaptációt támogató tápanyagellátás is társul. Intenzív fizikai megterhelések alatt a vázizomzat energiaforgalma, a nyugalmi állapot akár százszorosára is emelkedhet, mely nem csupán az energiaszolgáltató makrotápanyagok iránti, de az energetikai folyamatokhoz nélkülözhetetlen mikrotápanyag szükségletünket is jelentős mértékben emeli. Az elégtelen vitamin- és ásványianyag- fogyasztás igazoltan teljesítményrontó hatással bír.

Tudta?

A sportolók vitamin- és ásványianyag-szükséglete általánosan elfogadottan meghaladja az inaktív átlag lakosságét. A többlet egzakt mértékére jelenleg nincs egységes álláspont, egyes szerzők a lakossági ajánlás négy-ötszörösét, mások bizonyos mikroelemek esetén akár tízszeresét is szükségesnek tartják az élsportolók vitamin- és ásványianyag-szükségletének fedezéséhez. A fentiek ellenére még az elit sportolók körében végzett táplálkozási felmérések is rendre mutatnak ki táplálkozási hiányosságokat, az ajánlásoktól elmaradó vitamin- és ásványianyag-beviteli szinteket. A „lökésterápia” lehetőségét nyújtó, így gyors és kiszámítható eredményeket kínáló infúziós eljárások hatékony eszközt jelenthetnek a szervezet egészséges működéséhez, a maximális fizikai és szellemi teljesítőképességéhez, az intenzív edzések tolerálásához, a regenerációs folyamatok támogatásához nélkülözhetetlen mikrotápanyagok biztosítására.

„ATHLETIC PERFORMANCE”

koktélunk célja a fizikai teljesítőképesség és mentális fókusz támogatása. Szakembereink által összeállított speciális hatóanyag keverék azonban nem csupán a közvetlen teljesítményfokozó hatást célozza, de a közvetett teljesítményfokozás lehetőségeit is célba veszi, így többek között az immunfunkciókat, a regenerációs folyamatokat, a szöveti helyreállítás támogatását, a vázrendszer, az aktív és passzív mozgatórendszer integritásának megőrzését, valamint az általános egészségi állapot magas szinten tartását.

Fentiek mindegyike nélkülözhetetlen eleme a fejlődésnek, a hosszú távon fenntartható, magas szintű teljesítménynek.

Beauty from Inside

Infúziókoktél a vibráló szépségért!

Infúziókoktél a vibráló szépségért!

Szolgáltatás ára:

35 000 Ft / alkalom

Külső megjelenésünk, így a sugárzó és egészséges bőr, a ragyogó, dús hajkorona, az erős és szép körmök mindennapi közérzetünk, kedélyállapotunk, magabiztosságunk kritikus meghatározói. Bőrünk-, hajunk-, körmeink egészségének megőrzése, külső megjelenésük támogatása érdekében azonban azokat nem csupán külsőleg, de belsőleg is táplálnunk, támogatnunk kell.

A bőr-, haj-, körmök egészsége, megjelenése és funkcionalitása nagy mértékben meghatározott étkezési és életmódbeli normáink nyomán, melyet jól mutat, hogy bőrünk az egyik első szervünk melyen láthatóvá válnak a táplálkozási hiányállapotok. Így például a C-vitamin hiánybetegség (skorbut) tünetei is a bőr elváltozásain keresztül érhető először nyomon. A különféle bőrelváltozások, a vékonyodó, töredező, egészséges pigmentációját vesztő haj, az egyenetlen felületűvé váló körmök és a táplálkozási hiányállapotok kapcsolata is rögzített a tudományos szakirodalomban.

Tudta?

Tápanyagellátottságunk nem csupán általános egészségi állapotunk, vitalitásunk, de külső megjelenésünk egyik elsődleges meghatározója is. Számos esszenciális mikroelem játszik kritikus szerepet a bőr-, haj-, körmök egészségének fenntartásában. E kritikus nutriensek elégtelen bevitele mellett romlik bőrünk állapota, hajunk-, körmünk minősége, fokozódik a kapcsolódó elváltozások kockázata, gyorsul mind az intrinzik (kronologikus), mind az extrinzik (azaz külső okokra visszavezethető) öregedés.

„BEAUTY FROM INSIDE”

koktélunk célja, hogy feltöltse a szervezet tartalékait azon kritikus tápanyagokból melyek kulcsszerepet játszanak bőrünk-, hajkoronánk-, körmeink egészségének, funkcionalitásának megőrzésében, emellett cél még, hogy olyan további hatóanyagokat biztosítson, melyek szinergiában működve, javítja azok külső megjelenését, fékezze az intrinzik (kronologikus) és az extrinzik (azaz külső okokra visszavezethető) öregedési folymatokat. A Beauty from Inside koktélunk hatékony eszközt kínál a kritikus elemek szintjének instant rendezéséhez, testünk megfiatalításához, a sugárzó, magabiztos külsőnk visszaszerzéséhez.

Brain Booster

Munkahelyi kihívások? Fontos a fókusz? Érje el szellemi teljesítőképességének maximumát Brain Booster infúziós koktélunkkal!

Munkahelyi kihívások? Fontos a fókusz? Érje el szellemi teljesítőképességének maximumát Brain Booster infúziós koktélunkkal!

Szolgáltatás ára:

28 000 Ft / alkalom

BRAIN BOOSTER csomagunk egy kétlépcsős rendszert biztosít. Első lépésként felszámolja azokat a hiányállapotokat, melyek korlátozzák szellemi teljesítőképességünket, negatívan befolyásolják közérzetünket, mentális és emocionális jólétünket. Második lépcsőként, túlmutatva az „optimális” működés biztosításán, előhozza a szervezet rejtett tartalékait, a szellemi, kognitív teljesítőképességünket annak maximális szintjére emelve.

Szakembereink által összeállított BRAIN BOOSTER koktélunk speciális hatóanyagkeveréke tökéletes eszközét kínálja annak, hogy biztos alapot teremtsünk a magasszintű szellemi teljesítőképességnek és a stabil, jó közérzetnek, a különösen fontos és/vagy magas igénybevételt jelentő feladatok, időszakok előtt és közben.

TUDTA?

Csupán kis mértékű dehidratáció, így a szervezet folyadéktereinek alig 1%-os csökkenése, avagy bármely egyéb esszenciális elem, így különösen a vitaminok és esszenciális ásványi anyagok elégtelen bevitele jelentős mértékben rontja a szellemi teljesítményt, a mentális fókuszt, a koncentrációképességet, de a hangulatot, kedélyállapotot, mentális jólétet is.

A kapcsolódó klinikai kutatások során a megfelelő formájú és dózisú vitamin- és ásványianyag-kiegészítés hatékony eszköz az idegrendszer egészséges működésének támogatásában, így a kognitív, pszichológiai funkciók javításában, a fokozott fáradtság, fáradékonyság csökkentésében. Javítja a memóriát, a koncentrációt igénylő feladatmegoldás pontosságát, gyorsaságát, az ítélőképességet, emellett csökkenti a stressz érzetet, szorongást és fáradtságérzetet.

„BRAIN BOOSTER” koktélunk „lökéskezeléssel” juttatja a szervezetbe azokat a kritikus, esszenciális tápanyagokat, és azokkal szinergiában működő egyéb hatóanyagokat, melyek megteremtik az alapot a maximális szellemi teljesítmény eléréséhez és a kirobbanóan jó közérzethez.

Diet Support

Csökkentse hatékonyabban testsúlyát, javítsa a testkompozíciót és kontrollálja étvágyát infúziós koktélunk rendszeres fogyasztásával!

Csökkentse hatékonyabban testsúlyát, javítsa a testkompozíciót és kontrollálja étvágyát infúziós koktélunk rendszeres fogyasztásával!

Szolgáltatás ára:

28 000 Ft / alkalom

Az egészséges testsúly és testösszetétel nem csupán általános egészségi állapotunk, energiaszintünk, vitalitásunk, de közérzetünk, kedélyállapotunk, magabiztos megjelenésünk meghatározó eleme is egyben.

A zsírvesztést célzó programok két alappillére a tápanyag-megszorított étkezési rend és a rendszeres fizikai aktivitás, mely elemek mind a beviteli, mind a felhasználás oldaláról merítik le a szervezetünk egészséges működéséhez, mindennapi funkcionalitásunk, teljesítőképességünk magas szinten tartásához, és a stabil ütemű, konstans zsírvesztés biztosításához kritikus esszenciális elemeket.

Tudta?

A kapcsolódó felmérések adatai szerint a lakosság mintegy háromnegyedét érinti valamely vitamin és/vagy esszenciális ásványi anyag elégtelen bevitele az olyan fejlett országokban is, mint Németország, az Egyesült Királyság vagy az Egyesült Államok.

A testsúly, és elsősorban a zsírvesztés egyik első számú feltétele, a tápanyag-megszorított étkezési rend a táplálkozási hiányállapotok kialakulásának kockázatát még tovább fokozza. Egy különböző, divatos, szélesebb körben alkalmazott diétás rendszereket (Atkins, South Beach, Best Life, DASH) vizsgáló tanulmány eredményei szerint egyik diétás rendszer sem fedezte az előírt esszenciális vitaminok és ásványi anyagok hivatalos beviteli ajánlásainak 100%-át.

A „DIET SUPPORT” koktélunk, szakembereink által összeállított mikrotápanyag és hatóanyag keveréke. A gyors és kiszámítható eredményeket biztosító „lökésterápia” lehetőségét nyújtó infúziós eljárással, hatékony eszközt kínál a zsírbontás és zsíroxidáció folyamataiban kritikus szerepet játszó elemek szintjének instant rendezéséhez, így az anyagcsere folyamatainak támogatásához, étvágyunk jobb menedzsmentjéhez, az energiaszint támogatásához, a tápanyag-megszorított diétás rendszerek mellett gyakori fáradtságérzet csökkentéséhez.

„DIET SUPPORT”

koktélunk célja, hogy feltöltse a szervezet tartalékait azon kritikus tápanyagokból melyek kulcsszerepet játszanak zsírbontás és zsíroxidáció folyamataiban, emellett olyan további hatóanyagokat biztosítson, melyek szinergiában működve támogathatja e folyamatok hatékonyságát, hozzájárulhatnak a tápanyagmegszorítás és fokozott fizikai aktivitás melletti magas mindennapi teljesítőképesség megőrzéséhez, közérzetünk, vitalitásunk, támogatásához.

Energy

Erőt ad az Ön előtt álló feladatokhoz, segít a céljai elérésében és teret enged a legjobb formájának!

Erőt ad az Ön előtt álló feladatokhoz, segít a céljai elérésében és teret enged a legjobb formájának!

Szolgáltatás ára:

28 000 Ft / alkalom

ENERGY csomagunk túlmutat az „optimális” működés biztosításán, célja, hogy előhozza a szervezet rejtett energiatartalékait is, a teljesítőképességet maximális szintekre emelve.

Extra módon igénybe vett szervezettől extra teljesítményt csak akkor várhatunk el, ha extra módon ki is szolgáljuk azt. Szakembereink által összeállított ENERGY koktélunk egyedi hatóanyagkeveréke tökéletes eszközét kínálja annak, hogy felkészítsük szervezetünket egy nehéz, magasabb fizikai- és/vagy szellemi igénybevételt jelentő időszakra, de egy nehéz periódust követően is képes feltölteni testünket, maximalizálja általános energiaszintünket.

Tudta?

Intenzív fizikai megterhelések alatt a vázizomzat energiaforgalma a nyugalmi állapot százszorosára is emelkedhet, mely nem csupán az energiaszolgáltató makrotápanyagok iránti, de az energetikai folyamatokhoz nélkülözhetetlen mikrotápanyag szükségletünket is jelentős mértékben emeli. Az elégtelen vitamin- és ásványianyag-fogyasztás igazoltan teljesítményrontó hatással bír. A megfelelő formájú és dózisú vitamin- és ásványianyag-kiegészítés a fizkai teljesítmény mellett hatékonyan támogathatja a kognitív funkciókat és a hangulatot is. A kapcsolódó klinikai kutatások és tudományos áttekintések következtetései szerint a vitamin- és ásványianyag-kiegészítés hatékonyan javítja memóriát, a koncentrációt igénylő feladatmegoldás pontosságát és gyorsaságát, a neurológiai hatékonyságot, az ítélőképességet és a hangulatot, ugyanakkor csökkentia stressz érzetet, szorongást, fáradtságérzetet. Az infúziós forma különösen hatékony, gyors és biztos eszköznek bizonyul, mind az egészséges izomfunkciók támogatásában, így a fizikai-, sportteljesítmény, mind az idegrendszer működésének támogatásában, így a kognitív, pszichológiai funkciók javításában.

„ENERGY”

koktélunk „lökéskezeléssel” juttatja a szervezetbe azokat a kritikus vitaminokat, ásványi anyagokat, és egyéb hatóanyagokat, melyek instant módon töltik fel, regenerálják a kimerült szöveteket és megteremtik az alapot a maximális teljesítmény eléréséhez.

Hangover / Afterparty

Másnaposság? Na még mit nem: Infúziókoktél a másnaposság jellemző tüneteinek enyhítésére, megszűntetésére.

Másnaposság? Na még mit nem: Infúziókoktél a másnaposság jellemző tüneteinek enyhítésére, megszűntetésére.

Szolgáltatás ára:

28 000 Ft / alkalom

Nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása az átmulatott éjszakát követő napon jó eséllyel okozza a másnaposság néven emlegetett „színes” tünetegyüttest, fejfájással, szédüléssel, émelygéssel, remegéssel, levertséggel, kimerültség érzettel, szorongással, szapora szívdobogással és egyéb jellemző tünetekkel.

A másnaposság tünetei több, egymással párhuzamosan előálló okokra vezethetők vissza. Ilyenek többek között a dehidratáció, az alkohol eliminációjához szükséges élettani folyamatok fokozott vitamin- és ásványianyag-felhasználása, az alkohol lebontása során képződő acetaldehid toxikus hatása, a fokozott szabadgyökterhelés, vagy épp a jellemzően előálló hipoglikémia és a rossz minőségű alvás.

A másnaposság multifaktoriális háttere miatt ezért az egyetlen módszer a tünetek biztos elkerülésére az alkohol kerülése. A jellemző tünetek és mellékhatások azonban enyhíthetők a hidratáció és a kritikus mikrotápanyagok szintjeinek rendezésével.

Tudta?

A nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztására jellemző tünetek és mellékhatások pontos okai nem teljes mértékben feltártak, azonban bizonyos, egymással párhuzamosan előálló okok szerepe mindenképpen kiemelendő lehet. Ilyen többek között a dehidratáció, az alkohol ugyanis erőteljes vízhajtó hatással rendelkezik, fokozva a kulcselektrolitok vese által történő kiválasztását és kiürítését.

A fenti „veszteségek” mellett az alkohol eliminációja érdekében zajló anyagcserefolyamatok is jelentős mértékben fokozzák a szervezet vitamin- és ásványianyag-felhasználását, rontva a szervezet általi felszívódási és tárolási kapacitásokat. Csupán egy alkohol fogyasztással tarkított éjszaka nyomán előálló C-vitamin, B-vitamin, magnézium, kálium, cink hiányok jelentős mértékben fokozzák a fáradtságérzetet, levertséget, a másnaposságra jellemző egyéb tünetek megjelenésével, mint a fejfájás és szédülés.

Mindezeken túl a kapcsolódó anyagcsere folyamatok során az alkohol a májba kerül, ahol erősen toxikus acetaldehid keletkezik, mely ugyan tovább alakul ecetsavvá, de a szervezet átalakító kapacitásainak függvényében (mely nem kis mértékben a szervezet mikroelem ellátottságától is függ) a szervezetben még nem metabolizálódott acetaldehid hosszabb, vagy rövidebb ideg mérgezi sejtjeinket és a másnaposság tüneteinek jelentős részéért okolható.

A megfelelően összeállított mikrotápanyag kiegészítés, különösen a gyors, biztos „lökésterápia” lehetőségét biztosító infúziós eljárások hatékony eszközt kínálnak a fentiek rendezésében, a fokozottan ürülő tápanyagok pótlásában, és az eliminációs folyamatok gyorsításában.

„HANGOVER / AFTER-PARTY”

koktélunk célja, hogy kezelje az alkohol okozta dehidratációt, rendezze azon kritikus mikroelemek szervezetbeni szintjeit, melyek az alkoholfogyasztás következtében jelentős mértékben ürülnek ki testünkből, így felelősek a másnaposság tüneteiének kialakulásában és azok intenzitásában. Továbbá speciális hatóanyagkeverékével támogatja a szervezet méregtelenítő mechanizmusait, az alkohol metabolizmus során képződő, sejtjeinket mérgező acetaldehid eliminációját.

Immune Power

Erősítse meg szervezete ellenállóképességét, küzdje le hamarabb a fertőzéseket, épüljön fel gyorsabban, használja páncélként, és védje meg magát!

Erősítse meg szervezete ellenállóképességét, küzdje le hamarabb a fertőzéseket, épüljön fel gyorsabban, használja páncélként, és védje meg magát!

Szolgáltatás ára:

35 000 Ft / alkalom

Egészségünk mindennapi életünk egyik kiemelt erőforrása, melynek hiányát elsősorban akkor érezzük, amikor elveszítjük azt. Még a mindennapi, rutinszerű feladatok ellátása is nehézzé, sokszor szinte elláthatatlanná válik, akár egy egyszerű megfázás, vagy influenza mellett.

Az a szó, hogy immunerősítés, ma már túlhaladott. Az immunrendszer nem egy katona, ami vagy erős, vagy nem. Ennél sokkal többről van szó. Tested intelligens, és -ha optimálisan működik- tudja, mikor kell erősíteni, vagy éppen visszafogni az immunrendszeri működéseket. Az immuncsomag összetevőit immunsejtjeid megválogathatják, így biztosítva a védekezőképesség harmonikus működését, ami a fertőzésekkel szembeni védelem kulcsa.

Tudta?

Tápanyagellátottságunk immunrendszerünk működésének, szervezetünk fertőzésekkel szembeni fogékonyságának egyik elsődleges meghatározója. Számos esszenciális mikroelem rendelkezik közvetlen immunizáló hatással, specifikus pontokon erősítve a védelmi mechanizmusainkat, csökkentve a fertőzések és betegségek iránti fogékonyságot, gyorsítva a felépülést. Míg más esszenciális elemek közvetett módon támogatják a szervezet immunvédelmét, így például antioxidáns hatásuk, vagy épp a fertőzést okozó mikróbák életképességének, nem kívánt mutációjának, virulenciájának csökkentése nyomán. A mikro tápanyag kiegészítés immunválaszt támogató és fertőzések iránti fogékonyságot csökkentő hatását több széleskörű, tudományos összefoglaló tanulmány igazolta. Az infúziós forma különösen hatékony, gyors és biztos eszköznek bizonyult, az egészséges immunfunkciók fenntartásában, a fertőzéses megbetegedések kockázatának csökkentésében, a betegség lefolyásának gyorsításában, tüneteinek enyhítésében.

„IMMUNE POWER”

koktélunk célja, hogy feltöltse a szervezet tartalékait azon kritikus tápanyagokból, melyek kulcsszerepet játszanak védekezőrendszerünk működésében, emellett olyan további hatóanyagokat biztosítson, melyek szinergiában működve erősítik meg a szervezetünket pajzsként védő immunmechanizmusokat.

Migrén Stop

Ha már mindent kipróbált, de semmi nem segített! Életminőséget, teljesítőképességet súlyosan rontó migrénes fejfájások kezelése infúziós koktélunkkal!

Ha már mindent kipróbált, de semmi nem segített! Életminőséget, teljesítőképességet súlyosan rontó migrénes fejfájások kezelése infúziós koktélunkkal!

Szolgáltatás ára:

35 000 Ft / alkalom

A nyugati társadalmak női lakosságának akár 25%-át, míg a férfiak 10%-át is érinthetik a rendszeresen visszatérő, mind általános életminőségünket, mind fizikai-, szellemi teljesítőképességünket, szociális, emocionális jóllétünket súlyosan rontó migrénes fejfájások.

Tudta?

Első megközelítésben két eltérő hátterű fejfájáscsoportot különíthetünk el. Az egyik csoportba az ún. másodlagos (szekunder) fejfájások sorolhatók, melyek valamilyen egyéb egészségügyi probléma tüneteiként jelennek meg (így például fejsérülések, magasvérnyomás, hormonális problémák, központi idegrendszer betegségei, bizonyos gyulladások stb.). A másik csoport az ún. elsődleges (primér) fejfájások, melyek esetén maga a fejfájás jelenti a betegséget, ilyenek a migrén, a tenziós, vagy a klaszter fejfájás is. A kapcsolódó statisztikák alapján a migrén Magyarországon 800 000 – 1 200 000 embert érinthet, míg a tenziós fejfájás a népesség akár 40-60 %-át is súlytja. A primér fejfájások, így sem a migrén, sem a tenziós, sem a klaszter fejfájás az orvostudomány mai állása szerint nem gyógyítható, a kezelés célja a rohamok megelőzése, kialakult probléma esetén a fájdalom enyhítése, a fejfájásos időszak rövidítése. A primér fejfájások okai nem teljeskörűen feltártak, így a genetikai prediszpozíción túl számos életmódbeli tényező kiválthatja a rohamok kialakulását, így hormonális változások (pl. menstruáció), fokozott fizikai-, szellemi-, érzelmi-stressz, kimerültség, környezeti hatások (pl. frontok, fény-,hőhatások), bizonyos élelmiszerek, dehidratáció, de mind a migrénben szenvedő gyermekek, kamaszok és felnőttek körében végzett klinikai kutatások, mind a primér fejfájások egyéb típusai esetén jellemzően leírt bizonyos vitaminok és ásványi anyagok elégtelen ellátottsága is. Egy kapcsolódó klinikai tanulmány adatai szerint a folsav, D-vitamin, B12-vitamin, B6-vitamin hiányos egyének körében lényegesen gyakoribb a migrénes fejfájások esélye, a kutatás adatai szerint a fenti vitaminok hiánya 300%-kal növeli meg a migrénes fejfájások esélyét. A megfelelően összeállított mikrotápanyag kiegészítés, különösen a gyors, biztos „lökésterápia” lehetőségét biztosító infúziós eljárások hatékony eszközt kínálnak a migrénes fejfájások enyhítésében, a rohamok rövidítésében, és azok kialakulásának megelőzésében.

„MIGRÉN STOP”

koktélunk célja, hogy feltöltse a szervezet tartalékait azon kritikus tápanyagokból, melyek hiánya fokozza a migrénes rohamok fellobbanását.  A Migrén Stop infúziós koktél csökkenti a fejfájással terhelt időszakok tüneteit és rövidítik azok lefolyását.

Optimum

Belső wellness. Nyugalom, béke, harmónia, egyensúly. Segít a mindennapi stressz okozta feszültség leküzdésében.

Belső wellness. Nyugalom, béke, harmónia, egyensúly. Segít a mindennapi stressz okozta feszültség leküzdésében.

Szolgáltatás ára:

28 000 Ft / alkalom

A magas szintű életminőség, maximális fizikai-, és szellemi teljesítőképesség, az emócionális jóllét biztosításához nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott tápanyagellátás. OPTIMUM csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy gyors, hatékony, biztos megoldást kínáljon a napjainkat jellemző túlhajszolt, stresszes életvitel és kiegyensúlyozatlan táplálkozás mellett előálló hiányállapotok rendezésére.

Tudta?

Csupán kis mértékű dehidratáció, így a szervezet folyadéktereinek már 1%-os csökkenése nem csupán a fizikai teljesítőképességünket korlátozza, de jelentős mértékben rontja a szellemi teljesítményt, mentális fókuszt, koncentrációképességet, sőt, a kedélyállapotot is. Az étkezéseinket és élelmiszeripart napjainkban jellemző kínálati bőség ellenére, a kapcsolódó felmérések adatai szerint a lakosság mintegy háromnegyedét érinti valamely vitamin és/vagy esszenciális ásványi anyag elégtelen bevitele az olyan fejlett országokban is, mint Németország, az Egyesült Királyság vagy az Egyesült Államok. A hazai helyzetet a legutóbbi Országos Táplálkozás- és Tápláltsági Állapot Vizsgálat eredményei tükrözik, melynek során értékelt 12-féle vitaminból a férfiak és a nők átlagos vitaminbevitele hat-hat esetben nem érte el a hivatalos hazai ajánlások szintjét. Számos vitamin esetében a lakosság jelentős része nem fogyasztja el az ajánlott mennyiség 70%-át sem!

„OPTIMUM”

koktélunk, szakembereink által összeállított, speciális hatóanyagkeveréke a hidratáció rendezésén, így folyadék és elektrolitpótláson túl, a benne található vitaminok, ásványi anyagok, és egy egyéb antioxidánsok szinergikus hatásával támogatja sejtjeink működését, fizikai-, szellemi teljesítőképességünk maximalizálását, vitalitásunk, kedélyállapotunk optimalizálását.

 

Infúziós terápiát megelőző lépések:

1

Regisztráció

2

Vérvétel + Online állapotfelmérés

Vérvétel:
Időpont foglalása

Online állapotfelmérés:

online kérdőív kitöltése

3

Konzultáció

Infúziós útlevél

Lépjen velünk kapcsolatba!

Cím

Fájdalom Ambulancia
1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 7:00-20:00
Szombat: 9:00-15:00
Vasárnap: zárva