Infúzióbár,
a testi-lelki feltöltődés.

Infúzióbár,
a testi-lelki feltöltődés.

Itt az idő, hogy infúzióbárunkban a leghatékonyabb módon töltse fel szervezete vitamin- és ásványianyag-raktárait!

Az infúzióbár szakmai hátterét, a prémium, magas minőséget a Fájdalom Ambulancia közel 20 éves szakmai múltja biztosítja. Az infúzióbár egy exkluzív szolgáltatáscsomag a Fájdalom Ambulancia termékportfólióján belül, melynek során egy egészen újszerű, a megszokottól eltérő kezelésben részesül a Páciens. Miközben mi felkészítjük testét arra, hogy optimális egyensúlyba kerüljön, Önnek nincs más teendője csak magára figyelni és kikapcsolódni. A testi-lelki feltöltődéshez elengedhetetlen a vendégeink számára kialakított kifinomult, privát, luxus környezet, a teljes ellazulást pedig hydromasszázs ágyaink teszik felejthetetlenné.

Intravénás vitamin és folyadékpótlás.

Infúziós kezeléseinkkel hatékonyan és gyorsan biztosíthatjuk teste szükségleteit. Ha egyszer megtapasztalja, Ön is megérti!

Mindenkinél eljöhet az a pont, amikor úgy érzi, hogy nem tud optimálisan működni. Ez fakadhat a stresszből, az alvás és a megfelelő pihenés nélkülözéséből, a túlzott terhelésből vagy a táplálkozás hiányosságaiból, hogy a legfőbb okokat említsük.

Ahhoz, hogy kicsattanjon az egészségtől, hogy legyen energiája a hétköznapok megpróbáltatásaihoz, a mindennapok kisebb-nagyobb kihívásaihoz, nélkülözhetetlen a megfelelő nyomelem, vitamin és ásványianyag a szervezet számára, és akkor még nem is beszéltünk teste megfelelő hidratálásáról. Nagyon sokszor azonban nem vagyunk tisztában azzal, hogy milyen vitaminra van valójában szükségünk, valamint az is kérdéseket vet fel, hogy a beszedett vitaminok kellő módon hasznosulnak-e szervezetünkben.

Vannak helyzetek, amikor fontos, hogy az adott vitamin vagy ásványi anyag megfelelően magas koncentrációt érjen el a vérben. Egyedi terápiás célok esetén megfelelő eredmény csak vénás bevitel esetén érhető el.

Az intravénás infúziós kezelések olyan beviteli utat biztosítanak a vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok számára, melyek merőben más megközelítést jelentenek a hagyományos beviteli módoktól. Az infúziós kezelés legfőbb előnye, hogy a bevitt mikroelemek és ásványi anyagok 100%-ban bekerülnek a keringésbe, hogy ott hasznosuljanak.

A szájon keresztül bevitt készítmények nem azonnal kerülnek hatáshelyükre, a lassú, elhúzódó felszívódást követően a májon haladnak át, ami tovább csökkentheti hasznosulásukat. Előfordulhat az is, hogy a szájon át szedett készítmények mesterséges adalékanyagokat tartalmaznak. További jelentős tény a szájon át szedett vitaminok esetében, hogy az emésztőrendszert is terhelik, felszívódásuk függ a test adott vitális állapotától, és az egy időben szedett vitaminok rossz irányba is befolyásolhatják egymás hatását. Ezek a problémák elkerülhetők akkor, ha az orvosi felügyelet mellett személyre szabott vitamincsomag közvetlenül a véráramba kerül. Tiszta hatóanyagok, valódi hasznosulás történik, a hatóidő redukálódik, akár azonnali eredmény is tapasztalható.

Az infúziós terápiák révén egy olyan egyedülálló eszköztár áll rendelkezésünkre, melynek segítségével, a hatóanyagok szakemberek által összeállított keverékével és dózisával számos egészségügyi nehezítettség, probléma kezelése, nem kívánt állapot feloldása, speciális cél elérése támogatható.

A kezelés időtartama 45-60 perc, melynek során a kiválasztott vitaminkoktél a véráramon keresztül jut a szervezetbe. Amíg a vendég az infúziót kapja kényelmes, hydromasszázs ágyainkban élvezheti a perceket, az „énidőt”, melynek eredményeként egy kipihent, vitalizált, egészségesebb emberként „születhet újjá”! Jelentkezzen be akár már most infúzióbárunkba!

  • Önnek szól, ha sportoló, és a maximum teljesítmény a cél.
  • Önnek ajánljuk akkor, ha mindennapjai során a fenntartható fizikai és mentális optimumra törekszik.
  • Itt vagyunk az Ön számára, ha regenerálódna, feltöltené a vitaminraktárakat.
  • Infúzióbárunkban a helye, ha csak kikapcsolódna, miközben szervezete számára biztosítja a szükséges vitamin és ásványianyag ellátást.

A fentieken túl célzott problémákra is tudunk megoldást kínálni, legyen szó akár migrénről, akár egyéb, pácienseinket régóta kínzó fájdalomról.

Kipróbálná? Jelentkezzen be az első szakorvosi vizsgálatra! Várjuk Önt is Infúzióbárunkban!

Számunkra a legfontosabb, hogy személyre szabottan, a célokhoz leginkább igazodó infúziós kezeléscsomagot biztosítsunk. Éppen ezért fontos, hogy az első kezelést megelőzze egy vérvétel, egy online állapotfelmérés és egy személyes konzultáció, ahol felmérjük egészségi állapotát, meghatározzuk az optimális infúziós koktélokat, és kizárjuk a nemkívánt mellékhatásokat.
A bejelentkezéstől a konzultációig általában 2-3 munkanapra van szükség.
A konzultációt követően pedig már nincs más teendő, csak élvezni a vitaminkúra jótékony hatásait.

 

  1. Bejelentkezés vérvételre és konzultációra
  2. Online állapotfelmérés kitöltése
  3. Személyes vagy online konzultáció
  4. Infúziós útlevél kiadása Vendégünk számára

Infúziós terápiát megelőző lépések:

1

Regisztráció

2

Vérvétel + Online állapotfelmérés

Vérvétel:
Időpont foglalása

Online állapotfelmérés:

online kérdőív kitöltése

3

Konzultáció

Infúziós útlevél

Lépjen velünk kapcsolatba!

Cím

Fájdalom Ambulancia
1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 7:00-20:00
Szombat: 9:00-15:00
Vasárnap: zárva